fbpx
Nieuws

Gecertificeerde weegschaal voor koelmiddel

De SRS3EC weegschaal van Fieldpiece is speciaal ontwikkeld voor het wegen van koudemiddelen. Het toestel beschikt over een NMI certificaat met EU-Type goedkeur, waarmee het voldoet aan de eisen van de BRL100 en metrologiewet.

Indien deze weegschaal periodiek wordt gekalibreerd en de verzegeling op het toestel niet wordt verbroken mag het worden toegepast voor het wegen en verhandelen van koudemiddelen. De SRS3EC bestaat uit een stevig aluminium platform met rubberen hoeken en biedt een meetbereik tot 100,00 kg met een resolutie van 10 gram. De constructie is regenbestendig en biedt plaats aan vrijwel alle soorten koelmiddeltanks.

Deze weegschaal is ontwikkeld voor het wegen van koudemiddelen voor warmtepompinstallaties.

De bijbehorende afstandsbediening heeft een display met achtergrondverlichting en een sterke magnetische hanger. Dit maakt het mogelijk de afstandsbediening op een gemakkelijk zichtbare plaats te hangen en zo handsfree te werken. Aan de onderkant van het weegplatform bevindt zich een handig compartiment waar u de afstandsbediening in kan opbergen wanneer u de weegschaal niet gebruikt. Naast weergave via de bijgeleverde afstandsbediening kunnen de meetwaarden ook worden afgelezen via de Job Link app op de smartphone, tablet en de Fieldpiece SM480V of SM380V manifold. Hiermee kan de installateur tevens het koelmiddelgebruik documenteren. Meetapparatenspecialist EURO-INDEX is geautoriseerd channel partner van Fieldpiece en beschikt over de kennis, faciliteiten en onderdelen voor onderhoud, reparatie en kalibratie van Fieldpiece instrumenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.