fbpx
Nieuws

Gévier schrapt Dales

Een nieuwe naam en huisstijl voor badkamergroothandel GévierDales. De fusiegroothandel, onderdeel van Rensa Family, gaat voortaan als Gévier door het leven.

In het nieuwe logo van de sanitairgroothandel is het beeldmerk van moedergebedrijf Rensa Family zichtbaar. Gévier is een zusterbedrijf van technische groothandel Rensa.

Gévier is één van de grotere sanitairgroothandelaren van het land. Het bedrijf heeft enerzijds de klassieke groothandelsfunctie: het sec leveren van materialen, maar is ook actief als projectpartner van nieuwbouwbadkamers, in samenwerking met ontwikkelaars, aannemers en installateurs. Het bedrijf is ontstaan na het faillissement van Dales Sanitair in 2010. Deze grossier had op haar hoogtepunt vier vestigingen in Nederland. De groothandel startte in 2011 door, onder de vlag van Rensa Groep en De Hoop Terneuzen: Dales en Gévier fuseerden. In 2015 ging het bedrijf na een nieuw faillissement door bij enkel Rensa Groep. Mede-eigenaar De Hoop Terneuzen stapte toen uit de samenwerking.

Het bedrijf heeft verkoopkantoren in Goes, Bunnik, Geleen, Doetinchem, Drachten en Tilburg, en maakt gebruik van de 23 servicebalies van zusterbedrijf Rensa. Het bedrijf heeft twee showrooms: in Bunnik en in Drachten. Hier komen ontwikkelaars, nieuwbouwkopers maar ook installateurs met hun klanten. Voor nieuwbouw heeft Gévier het digitale showroomplatform DeBadkamer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.