fbpx
Nieuws

Groothandel kan chatten met installateur

Groothandel kan chatten met installateur

Groothandel Wasco wil via haar vernieuwde site het voorraad- en bestelproces voor installateurs vereenvoudigen. De webshop is sinds vandaag online.

 

 

De nieuwe site van de groothandel, die 29 vestigingen in Nederland heeft, belooft bestellingen binnen drie kliks af te kunnen handelen. Gerelateerde onderdelen van bijvoorbeeld ketels zijn direct op te vragen, inclusief technische tekening. Van de miljoenen producten die Wasco jaarlijks verwerkt, werd al een groot deel online besteld. Met de integratie van het zelfdenkend systeem, de nieuwe onderdelenzoeker en de mogelijkheid om op storingscodes te zoeken, verwacht het bedrijf dat dit alleen maar toeneemt.

 

Zowel ZZP-ers als kleine en grote installatiebedrijven willen het bestelproces zo eenvoudig mogelijk hebben en snel toegang krijgen tot informatie. Algemeen directeur Herold van den Belt: Wasco wil zoveel mogelijk winst behalen in het proces. Onze klanten kunnen nu meer doen in dezelfde tijd. Een monteur hoeft niet op locatie te bellen naar zijn kantoor, maar kan direct op de tablet of mobiel alle informatie vinden die relevant is. Zo kunnen we met elkaar zorgen voor meer efficiëntie in het proces.” In de afgelopen maand is een groep van 750 kleine en grote installatiebedrijven aan de slag gegaan met een try-out. De support, snelheid en het gemak worden positief gewaardeerd, aldus Wasco.

 

Chatten

De webshop onthoudt gegevens, zodat er altijd up-to-date ondersteuning. De gegevens van de dichtstbijzijnde vestiging, contactgegevens van de vertegenwoordiger en bestelhistorie en productinformatie, zijn op de persoonlijke homepage direct inzichtelijk. Via de live chat is het mogelijk direct vragen te stellen aan de productadviseurs van Wasco. Naast eventueel alternatieve producten, vinden klanten ook het benodigde montagemateriaal.

 

Open huis

Rondom de lancering van het online platform, organiseert Wasco de komende weken een open huis campagne. In de 29 vestigingen in heel het land zijn acties en wordt het nieuwe www.wasco.nl gepresenteerd en toegelicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.