fbpx
Nieuws

De Hansgrohe Groep zit opnieuw bij de tien beste bedrijven ter wereld op het gebied van design. Tijdens de 2017 iF Design Awards ontving de onderneming in totaal negen prijzen. In de huidige ranking van het International Forum Design (iF) steeg de Hansgrohe Groep daardoor naar de zesde plaats van in totaal 2000 bedrijven.

IF Awards

De plaats in de iF Design Ranking is gebaseerd op het aantal awards dat een bedrijf in de afgelopen drie jaar heeft ontvangen. Een internationale jury, bestaande uit 58 experts, selecteerde uiteindelijk 75 winnaars. Die mochten onlangs in München een iF Award in ontvangst nemen als beloning voor de hoogstaande kwaliteit van hun producten op het vlak van design, vakmanschap, functionaliteit en innovatie.

De Hansgrohe Groep ontving dit jaar onder meer een iF Design Award voor de Zero- en de Select-modellen uit de nieuwe collectie badkamerkranen AXOR Uno. Dat bracht de score op 1040 punten, waarmee de badkamerspecialist uit het Zwarte Woud het zelfs beter doet dan gerenommeerde merken als Audi, BMW en Apple. Bovendien is het de eerste fabrikant gespecialiseerd in sanitair in deze designhitlijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.