fbpx
Nieuws

Hardenberg maakt zich op voor vakbeurs

Een klassieker in vakbeurzenland. De Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt komende maand plaats op 13, 14 en 15 september in de plaatselijke Evenementenhal. De beurs is in achttien jaar is uitgegroeid van regionale vakbeurs tot de op één na grootste beurs voor installatietechniek in Nederland. De beurs een podium aan ruim 300 exposanten op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, sanitair en koudetechniek en is elke dag van 13-21 u geopend. De deelnemerslijst is hier te vinden. In het inhoudelijke programma van de beurs geeft Uneto-VNI voorlichting over de nieuwe erkenningsregeling en de koolmonoxideproblematiek. KE Fibertec geeft een case study over haar project in schaatstempel Thialf, en Alklima en Inventum houden ook lezingen.

Informatie over de tijdstippen van deze presentaties, klik hier. Op woensdagavond wordt de dag afgesloten met een netwerkevent, met live muziek en entertainment.

 

Na afloop van de beurs vindt u op Installatie.nl en in de kolommen van ons vakblad een verslag. Bekijk hier het fotoalbum van de editie in 2015. Hier die van 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.