fbpx
Nieuws

HC groep verwerft distributie dakventilatoren

HC groep verwerft distributie dakventilatoren

HC groep heeft de exclusieve distributie verworven van het complete programma dakventilatoren van Nicotra Gebhardt.

 

 

Nicotra Gebhardt een grote fabrikant van ventilatiesystemen. De range dakventilatoren bestaat uit verschillende uitvoeringen met maximale temperaturen tot 120 graden. Daarnaast is er het complete programma rookgasventilatoren. Er is een keuze te maken uit horizontaal uitblazend of verticaal uitblazend, de motor binnen of buiten de luchtstroom en AC of EC motoren (gelijkstroommotoren).

 

De HC groep biedt een breed programma van producten en diensten voor de installatiebranche, waaronder luchtbehandelingskasten, regeltechniek, klimaatplafonds, roosters en warmtepompen. Er worden steeds meer concepten geleverd in plaats van losse componenten.  Voor de dakventilatoren van Gebhardt heeft de HC groep een aparte divisie opgezet, HC DV. Er is een selectieprogramma beschikbaar waarmee eenvoudig de juiste dakventilator kan worden gekozen.Naast de selectiesoftware is er natuurlijk uitgebreide documentatie beschikbaar.

 

Nieuwe dakventilator

De bestaande range van Nicotra Gebhardt wordt binnenkort aangevuld met een compleet nieuw type ventilator, de RVM. Deze dakventilator is opnieuw ontworpen en heeft een heeft een totaal nieuw design gekregen. De RVM biedt een complete serie van 14 bouwgroottes met een range van 1.600 tot 25.000 m3/uur. 

 

1 reactie op “HC groep verwerft distributie dakventilatoren

 1. Luis Campillo schreef:

  We hebben een Gebhardt dakventilator van 1995 tipe RDA31-2531-4 E en die is stuk. We willen het vervangen.
  Graag wil ik de prijs weten en wat zijn de installatiekosten?
  Alvasrt bedankt
  MVG
  L.Campillo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.