fbpx
Nieuws

Het persoonlijke gebouw

Met Priva en bGrid is van een gebouw een persoonlijke assistent te maken. Het systeem helpt werknemers onder meer een vrije werkplek of parkeerplek te vinden of een vergaderzaal te vinden voor overleg collega’s.

De gebruikers van het gebouw passen met bGrid en de gekoppelde app Mapiq hun werkomgeving en comfort aan naar hun behoefte.

Het bGrid Smart Building Netwerk is een draadloos netwerk van bGrid Nodes – kleine sensordoosjes – voor renovatie en nieuwbouw. Naast standaarddetectie zoals temperatuur, licht, luchtvochtigheid, CO2 en aanwezigheid, kunnen deze nodes draadloos communiceren en slimme apparaten positioneren met Bluetooth Low Energy technologie.

Dankzij de open structuur kunnen apps van allerlei ontwikkelaars en apparaten van derden worden aangesloten op het bGrid smart building platform en kunnen de gegevens worden gebruikt voor allerlei slimme gebouwfunctionaliteiten. De interactie tussen bGrid en Priva maakt het mogelijk om gebouwinstallaties te besturen via toepassingen van derden.

Met Installatie.nl gratis naar de VSK? Klik hier voor kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.