fbpx
Nieuws

Hotel wordt badkamershowroom

In het Heimhude hotel in Hamburg kunnen mensen de designproducten van Bette in een woonomgeving uitproberen. Wanneer het bevalt, kunnen mensen overgaan tot de aanschaf van een product. Zo is het hotel ook een showroom voor de badkamerfabrikant.

Het hotel van het Duitse designwarenhuis Stilwerk is afgelopen mei geopend. Alle interieuritems van het hotel zijn bij Stilwerk te koop. De aankoop kan ter plaatse bij winkel of webshop. De gastheer van het hotel kan advies geven over alle interieuritems.

Geïntegreerde kleuren

Dankzij de bijzondere kleuren zijn de badkamers volledig in het interieurconcept van het hotel geïntegreerd. De overgang van de hotelkamer naar de badkamer is bij vele kamers open en voorzien van tegels. Naast de tegels werden de douchebakken zorgvuldig geselecteerd, aangezien de kleuren harmonieus in elke kamer moesten integreren.

1 reactie op “Hotel wordt badkamershowroom

  1. Anne van Rossum schreef:

    Op zich een goed idee denk ik. Helaas met Corona er niet helemaal van gekomen, maar mijn ouders waren voor mijn oma aan het kijken of zo’n Japans toilet wat zou zijn. Dan wil je dat eigenlijk toch eerst nog een keer goed uitproberen. Ik had een hotel gevonden waar ze zo’n toilet hebben, leuk toch? Met badkamers in het algemeen misschien iets minder relevant, maar dat ligt er natuurlijk aan wat men voor ervaring wil hebben.

    Misschien ook leuk voor bedrijven in “smart home” (waarin ik zit) om mensen makkelijk kennis te laten maken met dat soort dingen. Zouden hotels daar interesse in hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.