Ga naar hoofdinhoud

,

Huurwoning moet duurzamer

Woningcorporaties staan voor de uitdaging om hun bezit verder te verduurzamen dan label B. Ook heeft corporatiekoepel Aedes met het rijk afgesproken dat bij vervanging van cv-ketels gekozen dient te worden voor een duurzaam alternatief. Over deze stappen houden we volgende week een webinar.

Ook speelt natuurlijk dat huurders graag af willen van hun hoge gasrekening. Maar wat is hiervoor de beste stap? Er zijn meerdere routes mogelijk: de korte klap om gas te besparen via de hybride route of in één keer van het gas af via de all-electric route. Itho Daalderop en Trans-id nemen je tijdens het webinar mee in deze routes, inclusief praktijkvoorbeelden over hoe deze bij woningcorporaties worden toegepast.

Aanmelden voor het webinar kan via deze link. Het webinar is gratis na registratie

Trans-id adviseert en begeleidt woningcorporaties bij de transitie van hun bestaande woningbezit naar een beter energielabel. Het bedrijf biedt energieconcepten aan op het gebied van renovatie en transformatie. Daarbij maken ze gebruik van diverse duurzame oplossingen zoals een bodembron, warmtepompen, wtw-ventilatie en zonnepanelen. Itho Daalderop is fabrikant van warmtepompen en ventilatietoestellen, en gespecialiseerd in het duurzaam maken van nieuwe en bestaande woningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Energie Theater krijgt vervolg

‘Warmtepompmarkt groeit ook zonder plicht’

Salderingsregeling alsnog geschrapt

Streep door verplichting hybride warmtepomp

Nieuwe Installatie op de mat geploft: dit staat erin

Ventilatiesysteem in kast op de galerij