fbpx
Nieuws

ICU plafondunits in kantoor natuurreservaat

Het kantoor van het Goois Natuurreservaat is het eerste kantoor waarin ICU plafondunits van Dutch Climate Systems worden toegepast. Deze plafondunit is een boven het plafond te plaatsen indirecte verdampingskoeler, die een individuele ruimte van koeling, ventilatie en warmteterugwinning voorziet.

Het project is een gezamenlijk initiatief van Dutch Climate Systems en De Installatie Adviseur uit Utrecht. Roy de Bruijn van De Installatie Adviseur: “De hedendaagse utiliteitsbouw moet aan zulke strenge eisen voldoen als het gaat om comfort, energie-efficiëntie en het beperken van schadelijke koudemiddelen, dat het een enorme uitkomst is dat Dry to Cool er voor zorgt dat er wel volledig aan die eisen kan worden voldaan”. Poul Hulzink van het Goois Natuurreservaat is blij met het aankomende klimaatsysteem: “Wij vinden het geweldig dat we een klimaatsysteem kunnen toepassen dat daadwerkelijk milieuvriendelijk is, en we ondersteunen deze nieuwe ontwikkeling graag!”

Het project dient meteen als demonstratieproject voor de markt en wordt uitgevoerd met Topsector Energiesubsidie van het Ministerie van Economische Zaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.