fbpx
Nieuws

Imtech wint Social Media Award

Imtech wint Social Media Award

Het fotoblog van Imtech Nederland heeft de Industrial Social Media Award gewonnen. De Award werd uitgereikt tijdens het congres Digital Marketing in 1 Day.

 

Op het fotoblog Imtech 24/7 laten medewerkers van de technische dienstverlener zien waar ze elke dag mee bezig zijn. Dit zorgt niet alleen voor een stevige klantrelatie, maar ook voor meer bedrijfstrots onder de medewerkers van Imtech.

 

70 bloggers

Het project startte met 30 fotobloggers en inmiddels zijn er 70 Imtech-medewerkers actief. Zij maken met een speciaal ontwikkelde app foto’s en plaatsen deze met een tekst online. De foto’s worden voor plaatsing wel eerst gecontroleerd op een aantal punten: wordt er geen bedrijfsgevoelige informatiegedeeld, zijn er geen klanten en partners ongevraagd in beeld gebracht en is er geen onleidige situatie te zien?  

 

Trots

Online marketeer en projectleider van Imtech24/7 Bas Vermond nam de Award in ontvangst: “We zijn trots op onze mensen in het werkveld en trots op de klanten en prachtige projecten waar we voor werken. Dat willen we met Imtech24/7 laten zien. Immers, beeld zegt uiteindelijk zoveel meer dan duizend mooie woorden. Dat dit nu beloond wordt met deze award is natuurlijk fantastisch.”

 

Bron: Marguerite Tachet @B2Bjournalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.