fbpx
Nieuws

In nieuwste editie vakblad

De nieuwste Installatie en Sanitair zit weer boordevol interessante vakinformatie. Alles over de nieuwe ISSO-publicatie ‘afkoelen van cv-leidingen in dekvloeren’; een groot probleem bij bijvoorbeeld appartementengebouwen. Een grote reportage over hotel Amstelkwartier, waar op installatiegebied veel innovatieve oplossingen gekozen zijn.

Kunststof

Ook het Martini Ziekenhuis in Groningen is groots gerenoveerd. Hier konden door een nieuw ontwerp van drinkwaterinstallaties een groot aantal tappunten worden geschrapt, wat miljoenen liters waterbesparing oplevert. En we bieden een leuke VSK-primeur: een designradiator van kunststof.

cover 9-2015Loonkosten

Verder een verhaal over doorbetaling loonkosten bij langdurig zieke werknemers, een heikel punt bij met name kleine bedrijven. Veel productnieuws, een artikel over het rendement van extra wisselaars op rookgasafvoeren, en een kijkje in de keuken bij Energieservice Friesland; een service en onderhoudsbedrijf dat in een transitiefase zit van het traditionele installatiebedrijf, naar een hoogwaardige dienstverlener. Directeur Otto van der Galiën vertelt over dit proces in onze serie Installateur van de toekomst.

Proefnummer of (proef)abonnement? Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.