fbpx
Nieuws

In nieuwste editie vakblad

In de serie over het ‘installatiebedrijf van de toekomst’ focussen we de komende Installatie en Sanitair op de opleidingseisen die gesteld worden aan installatiemonteurs. Opvallend: enerzijds een grote vraag naar hoger opgeleid personeel met specialistische kennis, anderzijds ook veel vraag naar laag geschoolde monteurs voor het aansluiten van steeds vaker geprefabriceerde onderdelen.
Ook ondernemers aan het woord: Leon Brekelmans van Installatietechniek De Jong uit Apeldoorn vertelt over zijn strategie, en de transitie van traditioneel totaalinstallateur naar duurzame kennispartner op hoog niveau: afwijken van de standaard als specialiteit. Ook een verhaal over de zoektocht van de Zeeuwse installateur Van Looy, naar kansen in het langer thuiswonen.

foto2 rechtsboven opstellingVerder de duurzame huurwoningen in de wijk Geerpark in Vlijmen in beeld, een verslag van de beurs Energie in Den Bosch, een artikel over de problemen met perskoppelingen van kunststof leidingsystemen, en de introductie van een zonneboiler die op zonnestroom haar water verwarmt; een oplossing voor als salderen straks geen optie meer is. Uiteraard ook branchenieuws, de rubriek Geld en Regels, de vertrouwde dosis ingezonden installatiefouten, de showroomrubriek, en veel productnieuws.

Proefnummer of voordelig (proef)abonnement. Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.