fbpx
ISH 2021

Inbouwreservoir TECE vernieuwd

TECE heeft haar inbouwframes vernieuwd. De inbouwreservoirs voor toiletten winnen vooral in installatiesnelheid en eenvoud.

De nieuwe reeks wc-inbouwframes zijn geschikt voor conventionele toiletten en douche-wc’s. Hiervoor moet een elektra aansluiting aan het inbouwreservoir worden toegevoegd. Een mantelbuis leidt de gewapende slang voor de douchefunctie tot in de spoelkast. Voor de stroomvoorziening van elektronische bedieningsplaten of douche-wc’s is in de wc-aansluitdoos een inbouwdoos geïntegreerd.

Nieuwe wateraansluiting

Het nieuwe inbouwframe is voorgemonteerd en geseald, zodat er geen bouwvuil inkomt. Het inbouwframe beschikt over een nieuwe ½” wateraansluiting. Daarmee vervalt de tijdrovende klus van het afdichten. De aansluiting is compatibel met de nieuwe sneladapters van TECE, maar ook met de adapters van andere merken.

Nieuwe beschermboxen

De spoel- en afvoeraansluiting hebben een nieuwe ruwbouwbeveiliging, die eveneens het aansluitgebied van de stroomaansluiting en douche-wc vrij houdt. De nieuwe ruwbouwbeveiliging kan eenvoudig met slechts enkele rechte sneden betegeld worden. Daarnaast beschermt deze de draadstangen voor het toilet tegen beschadigingen en bouwvuil. Voor de bedieningsplaat is eveneens een nieuwe ruwbouwbeveiliging ontwikkeld. Deze bevindt zich in een slimme installatietunnel met ‘zip’-functie. De installatietunnel kan met een eenvoudige ‘zip’ worden ingekort tot de benodigde diepte. Het inkorten met een mes, waarbij ook de tegels of muurafwerking kan beschadigen, is hiermee verleden tijd.

Montage bedieningsplaat

De montage van de bedieningsplaat is vereenvoudigd. De montage geschiedt nu met twee schroeven, waarbij achteraf meten en afstellen niet meer nodig is. Ook de twee bedieningsstangen zijn in een handomdraai te monteren en besparen tweederde op de montagetijd. De nieuwe reeks inbouwframes van TECE zijn vanaf april leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.