fbpx
Nieuws

Innovatie-award op Vakbeurs Energie

De Vakbeurs Energie zoekt naar manieren hoe de energietransitie slimmer kan. Hier wordt ook een prijs aan gekoppeld: de Innovative Energy Solutions Award.

Het gaat om een innovatie voor energie in de gebouwde omgeving, energie in de industrie, of voor slimme en duurzame mobiliteit. Daarnaast moet de innovatie aantoonbaar bijdragen aan de energietransitie. De innovatie moet ook voornamelijk gerealiseerd zijn in Nederland.

De winnaar ontvangt een communicatiepakket ter waarde van 5.000 euro. Dit bestaat uit een mailing naar ongeveer 75.000 energieprofessionals en de unieke mogelijkheid om tijdens Vakbeurs Energie 2022 een dagelijkse workshop te geven in een van de thematheaters.

Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Mark Meijer, oprichter van adviesbureau Energy Indeed. De andere juryleden zijn Rik Luiten (oprichter kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL), Paul Petersen (directeur van FHI, de federatie van technologiebranches) en Maurits Groen (oprichter WakaWaka Foundation).

Procedure

Inzenden voor de prijs kan tot en met 27 augustus 2021. De jury beoordeelt alle inzendingen en selecteert de genomineerden. Deze presenteren zichzelf en hun innovatie op dinsdag 12 oktober 2021 in het Energie Theater tijdens de Vakbeurs Energie. De jury maakt nog dezelfde dag nog de winnaar bekend. Aanmelden kan via het formulier op de website.

De Vakbeurs Energie vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.