fbpx
Nieuws

De keuze voor warmtepomptechniek in nieuwbouwwoningen betekent bijna altijd een keuze voor vloerverwarming. Om de juiste balans te vinden tussen comfort, energiebesparing en het rendement van de warmtepomp is goede regeltechniek van groot belang.

In een kosteloos lunchwebinar op dinsdag 29 juni gaan specialisten van Panasonic, Albrand en Rensa je helpen om de juiste detailkeuzes te maken in ontwerp en uitvoering van een lage temperatuursysteem in combinatie met de warmtepomp. Op dinsdag 29 juni krijgt de kijker informatie over de toepassing van de lucht/water-warmtepomp en vloerverwarmingtechniek voor nieuwbouwwoningen. Panasonic, Albrand en Rensa bieden de markt een totaalconcept aan waarin kennis en kunde over ontwerp, uitvoering en de toegepaste techniek optimaal verzorgd is, inclusief naregeling van de installatie.

Techneuten delen kennis

Sprekers bij dit webinar zijn Arthur Toonen, hoofd engineering bij vloerverwarmingspecialist Albrand en William van Driel, key accountmanager van de warmtepompen van Panasonic. Technisch adviseur Steven Kok van Rensa Techniek is aanwezig om technische vragen van installateurs live te beantwoorden. Gratis aanmelden voor dit webinar kan via deze link. Na afloop krijgt de kijker praktische hand-outs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.