Ga naar hoofdinhoud

, ,

Installateurs vergelijken en reviewen

Installateurs en bouwers kunnen zich zoals Tripadvisor en Zoover laten vergelijken en reviewen. Quantibus ontwikkelt een platform en heeft via crowdfunding een investeringsbedrag van 172.500 euro bij elkaar gesprokkeld.

Onder de investeerders een aantal grote ondernemers, grote en middelgrote bouwbedrijven en ontwikkelaars. Dit bevestigt volgens Errol Ooft van Quantibus dat de markt gelooft in de plannen voor het platform. Naast het geld zullen de investeerders betrokken worden in de verdere ontwikkeling van Quantibus. Dit om een op termijn zo groot mogelijk draagvlak te krijgen in de gehele bouwsector.

Consumenten én bouwbedrijven

Quantibus is een platform, waarop consumenten en (bouw)bedrijven de ruimte krijgen om beoordelingen te geven aan de door hen ingeschakelde bouwleveranciers en -partners. Het geeft volgende gebruikers inzicht hoe deze bouwleveranciers hebben gepresteerd en hoe de ervaringen werden gewaardeerd. De volgende stap in de ontwikkeling is om projecten te kunnen plaatsen en offertes aan te vragen. De bouwprofessionals kunnen zo geselecteerd worden aan de hand van de prijs en de prestaties uit het verleden. Het geselecteerde team kan op het platform virtueel met elkaar bouwen in 3D en BIM modellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Energie Theater krijgt vervolg

‘Warmtepompmarkt groeit ook zonder plicht’

Salderingsregeling alsnog geschrapt

Streep door verplichting hybride warmtepomp

Nieuwe Installatie op de mat geploft: dit staat erin

Ventilatiesysteem in kast op de galerij