fbpx
Nieuws

Installatie #1 op de mat

Vrijdag 3 februari valt vakblad Installatie nummer 01 op de mat. Daarin een interview met twee experts op het gebied van certificering voor de gasketelwet. Op 1 april gaat hij in. Duizenden installatiebedrijven moeten zich nog voor die tijd certificeren. Moeilijk? Nee, zeggen Erik Hafkamp van CO-Certificatie.nl en Peter Deckers van Maintenanz: “Een auditor wil niets liever dan dat je slaagt.”

Verder in dit nummer:

School vol moderne snufjes

Van buiten traditioneel en kenmerkend voor de streek, van binnen technisch om van te watertanden. Een nieuw Kindcentrum in Uitgeest is letterlijk een schoolvoorbeeld van moderne installatietechniek.

Rustig aan met de kraan

Droogte, te snelle waterafvoer, meer watervraag door meer bevolking … Er dreigt een tekort aan schoon drinkwater. Dankzij nieuwe technieken  hoeven we echter geen druppel meer te verspillen.

Besparen door te bufferen

Het loopt storm bij de aanbieders van dynamische energietarieven. Door de warmtepomp slim in te zetten, kun je hier helemaal optimaal gebruik van maken. Insiders vertellen hoe.

Succesvol overgenomen

Eind 2021 werd installatiebedrijf P. de Vries in Leeuwarden overgenomen door VDK Groep. Een gouden zet, vindt directeur Jeroen van der Geest. ‘Nee’ verkopen is er sindsdien namelijk niet meer bij.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.