fbpx
Nieuws

Installatie #2 op de mat

Installatie 02

Vrijdag 7 april verschijnt vakblad Installatie nummer 2. In deze uitgave o.a. een interview over de ‘overname van het jaar’: heel installerend Nederland fronste de wenkbrauwen toen bekend werd dat het moederbedrijf van Remeha installateur Holland Warmte overneemt. Wat zijn de plannen? Wij gingen langs en spraken met Marianne en Theo van Triet van het Zuid-Hollandse servicebedrijf.

Verder in dit nummer:

Vers van de ISH

Energie besparen en vergroenen. ’s Werelds grootste installatiebeurs voorspelt veel monoblock warmtepompen op R290, regeltechniek en monteursvriendelijke oplossingen. Tien pagina’s vol vernieuwing.

Buurtaccu’s en buffers

Energie bufferen is financieel maar ook qua netwerkbelasting hot. Ontwikkelende bouwer Ter Steege en installateur Loohuis experimenteren bij acht nieuwe woningen in Almelo met  verschillende opslag en warmtepomptechnieken.

Niet over mijn rug

Laat monteurs meedenken en je komt tot simpele en effectieve tools om het werk met ketels en (hybride) warmtepompen te verbeteren. Een verhaal over beugeltjes, tilhulpen en zelfbedachte frames van Willy Wortels met voeten in de praktijk.

Van step tot hub

Stadslogistiek wordt steeds uitdagender, de duurzaamheidseisen strenger. Installatiebedrijven denken na over vormen van elektrisch vervoer en voorraadbeheer in de stad. Voorbeelden van scooters, busjes, of lekker oldschool: de step.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.