fbpx
Nieuws

Installatie 6 is verschenen

Installatie 6 2022

In Installatie 6 het verhaal over ‘de dummy’s van Verspeek’. In een tijd waarin hybride warmtepompen slecht leverbaar zijn, komt installatiebedrijf Verspeek met een creatieve oplossing. Het bedrijf uit Valkenswaard bedacht een dummy zodat de monteur alvast alle voorbereidingen voor een hybride kan treffen. De warmtepomp zelf – eenmaal geleverd – is in een paar uurtjes tijd afgemonteerd. Vakblad Installatie 6 valt vrijdag 14 oktober op de mat.

Ook dit – en meer – lees je in Installatie #6:

Grootverbruiker gasloos

Een bijzondere cascade-opstelling van zeven warmtepompen verwarmt het proceswater van een tankopslagbedrijf Tank Services Valley (TSV) in Ede. Een primeur voor deze sector, en een kans om grootverbruikers te verduurzamen.

Buitenunit binnen dakvlak

In Midwoud is het eerste exemplaar geplaatst van een nieuwe en fraaie indak-oplossing voor lucht/waterwarmtepompen, de zogenoemde Mat-Lee Boxx. De buitenunit staat in een goed geïsoleerde box onder het dakbeschot. In Installatie 06 een interview met het brein Matthijs Leegwater en fabrikant HDA.

Installatiebedrijf platgelegd

Hoppenbrouwers Techniek werd vorig jaar aangevallen door hackers. Twee dagen platliggen resulteerde in vier ton schade op. Er lijkt een taboe op te rusten op dit onderwerp, maar Hoppenbrouwers geeft in Installatie 6 openheid van zaken. Om andere bedrijven te waarschuwen, en te helpen om dit soort criminaliteit te voorkomen.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.