fbpx
Nieuws

Vakblad Installatie #6 komt eraan

installatie nummer 6

Komende week verschijnt vakblad Installatie nummer 6. In deze uitgave o.a. een verhaal over ‘de ruïne van Mora-Lioessens’ in Friesland. Deze Suvelfabryk stond vijftig jaar leeg en had niet veel over. Maar Bouwbedrijf Dijkstra en Bouma Technisch Installatiebedrijf toverden de ruïne om tot de parel van het dorp. “We kwamen heel wat verrassingen tegen…”

Wat je verder kunt verwachten:

Superboiler

Een nieuwe superboiler met nauwelijks warmteverlies. Dit vat werkt als een thermoskan en is daardoor ideaal om langere tijd warm water in op te slaan. Hij komt binnenkort op de markt.

Alle pijlen op instroom

Met kekke bilboards, flitsende commercials, catchy tiktokjes en een hashtag zet Techniek Nederland alle zeilen bij om scholieren en zij-instromers te enthousiasmeren voor een vak in de techniek.

Borgen die kwaliteit!

Voor de een is het een ver-van-mijn-bed-show, de ander zit er al volop in. Twee bedrijven over hun voorbereiding op de Wet Kwaliteitsborging. “Dit doen we eigenlijk al jaren.”

MPG onder de loep

De factor ‘algemene impact op het milieu’ wordt steeds belangrijker bij installaties, maar de milieuprestatieberekening knelt regelmatig. Over de hoed en de rand van de MPG.

Verder in dit nummer:

  • Installatiefouten
  • Zonnestroom in wateraccu
  • Nut en noodzaak van fijnstoffilters in huis
  • Dicht op de huid
  • Producten
  • Verzuimfraude, hoe pak je dat aan?
  • Column Stefan van Maasakkers
  • Installateur in beeld: Martein Baas

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is vanaf donderdag 14 september al te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.