fbpx
Nieuws

Innovaties in race voor marketingprijs

Onder de 10 genomineerden voor de BouwKennis Marketing Jaarprijs zitten een aantal partijen uit de installatiebranche. De prijs voor het beste marketinginitiatief in de branche wordt in september uitgereikt.

Zo is Ubbink genomineerd voor haar campagne voor veilige rookgasafvoersystemen. Met een onderdeel hiervan won het bedrijf ook een VSK Award.  Leidingfabrikant Wavin hoort bij de gegadigden vanwege haar inzet om BIM verder te implementeren in de markt. Dit jaar komt het bedrijf met intelligente Revit bestanden, waarmee de bouwbranche in een digitale BIM omgeving sneller en accurater kan werken. Met behulp van de intelligentie Wavin Revit bestanden realiseert men snel een volledig ‘as-built’ leidingsysteem waarbij aanzienlijk veel tijd bespaart wordt tijdens het ontwerpen, doordat Wavin alle mogelijke verbindingen al voor gedefinieerd heeft.

Vraag en aanbod

Warmteservice dankt haar nominatie aan het online klusplatform Kluscontact.nl, dat vraag en aanbod tussen consumenten en professionals op het gebied van verwarming, klimaat en sanitair bij elkaar moet brengen. Op dit moment draait de tussenhandelaar in installatiematerialen een proef met een geselecteerd aantal installateurs. 

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is genomineerd dankzij een app waarmee kopers van nieuwbouwwoningen keuzes kunnen maken. Samenwerkende organisaties Smits Vastgoedzorg, Rutges Vernieuwt, Hemubo en TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep komen met het Renovatiekompas. Dit is een gratis online rekentool die binnen tien minuten inzicht geeft in de kosten en baten van een viertal scenario’s voor een renovatieopgave. TBI-WOONlab is genomineerd met het initatieflekkerEIGENhuis’ een conceptwoning voor betaalbare koop- en huurwoningen in Nederland.

Alle genomineerden vindt u hier. De genomineerden gaan deze maand pitchen voor een vakjury, waarna de beste 3 zich op donderdag 22 september mogen presenteren op BouwKennis Jaarbijeenkomst in theater De Kom in Nieuwegein. Hier wordt de winnaar bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.