fbpx
Nieuws

Installatie Vakbeurs is beleving

In de Installatie Vakbeurs Hardenberg ligt de focus op kennis en beleving. Ruim anderhalve maand voor de beurs staat de teller al op meer dan 240 deelnemers. Op de beurs zijn interactieve themapleinen en is er een congres, een innovatie route, College Tour en een veiling voor het goede doel.

De themapleinen voor de achttiende editie zijn Het Sanitairplein en Meet & Regeltechniekplein. Op het Sanitairplein krijgen bezoekers de nieuwste designproducten te zien, maar ook de technische aspecten van sanitair. Het Meet & Regeltechniekplein staat vol met praktische en slimme oplossingen voor hardware en software van meet- en regelsystemen.

Alpentocht

Nieuw dit jaar op Installatie Vakbeurs is een veiling voor de Alpentocht, op woensdag 13 september. Deze tocht is enkele dagen voor de beurs en zamelt geld in voor Cliniclowns, Fight Cancer en HomePlan. Voor deze veiling stellen exposanten en fabrikanten producten en diensten beschikbaar. Ook kunnen bezoekers tegen een kleine donatie fietsen voor het goede doel. De route die op het scherm van de fietssimulators wordt getoond, is die van de Alpentocht.

De Installatie Vakbeurs Hardenberg is op 12, 13 en 14 september elke dag te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Meer beursinformatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.