fbpx
Nieuws

Installatiebeurzen openen deuren weer

Het beursleven richt zich weer op. De Installatie Vakbeurs in Hardenberg mag komende week het spits afbijten.

De beursganger kan zich 14, 15 en 16 september weer laven aan noviteiten van installatiefabrikanten. De traditionele jaarlijkse relatiebeurs in Hardenberg is de eerste in een rij. Eind van de maand (28-30 september) volgt Duurzaam Verwarmd/Solar Solutions. Op 12, 13 en 14 oktober is de vakbeurs Energie: de bezoekersregistratie hiervan is ook geopend.

Hardenberg

Maar eerst Hardenberg. De Installatie Vakbeurs is wel een stuk kleiner dan voorgaande edities. Op de 2019-editie, de laatste voor de corona-uitbraak, waren er 225 exposanten. Nu zijn dat er 135. In 2019 kwamen in totaal 11.600 bezoekers naar de driedaagse beurs. De beursorganisatie heeft naast het aanbod van exposanten ook een inhoudelijk programma. Zo zijn er technische sessies van TVVL Connect, worden er Masterclasses Ventilatie in Scholen en is er een  Legionellaplein met demonstraties bij van verschillende partners van ENVAQUA op het gebied van legionellapreventie. Het complete inhoudelijke programma lees je hier.

De beurzen zijn zogeheten doorstroomlocaties. Bezoekers kunnen met een vaccinatiebewijs in de corona-app of een geldige negatieve test na registratie naar binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.