fbpx
Nieuws

ISSO breidt kennis uit

Op ISSO.nl is sinds kort álle vakkennis beschikbaar voor professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek. Deze kennis is ook toegankelijker geworden. Naast alle kennis in ISSO Open heeft ISSO nu ook andere informatie aan het nieuwe platform toegevoegd. Zoals nieuws en projectinformatie.

ISSO Open was al sinds september 2020 voor iedereen beschikbaar. Het kennisinstituut werkte de afgelopen maanden hard aan de verdere ontwikkeling van de site. Door alle informatie en kennis van ISSO op één plek onder te brengen, is de ISSO KennisBank komen te vervallen.

Nieuw op ISSO.nl

Op ISSO.nl vindt de professional informatie over de organisatie zelf, over hun projecten en partners, en een nieuwsoverzicht. Daarnaast is alle kennis, inclusief het archief, beschikbaar via ISSO Open. Ook is de mogelijkheid om kennis te doorzoeken verbeterd. Voor gebruikers is het op het nieuwe ISSO.nl eenvoudiger om de juiste informatie te vinden. En wie gebruik maakt van de Referentiedetails kan nu ook zoeken via de positie in een gebouw.

Profiel

Via ISSO Open hebben licentiehouders onbeperkt toegang tot actuele vakkennis. Gebruikers die zijn ingelogd, kunnen via hun persoonlijke profiel hun favoriete documenten gemakkelijk raadplegen.

De kennis van ISSO helpt professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek goede gebouwen te ontwerpen, realiseren en beheren, en te voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.