
De ISSO KennisBank krijgt een nieuwe naam. De ISSO Open maakt alle vakkennis over bouw- en installatietechniek nog toegankelijker in een nieuwe, online omgeving. Hier vinden professionals gemakkelijk een antwoord op vragen waar zij in de praktijk tegenaan lopen.
In ISSO Open zijn alle ISSO-kennisproducten met een licentie onbeperkt te raadplegen. Het maakt niet uit of de informatie één keer of honderd gebruikt wordt. Zo hebben licentiehouders via ISSO Open altijd toegang tot de meeste actuele en volledige vakkennis.
Makkelijker zoeken
De juiste kennis is eenvoudig te vinden. Het is mogelijk te zoeken op een term, binnen een categorie of naar bepaalde productsoorten, zoals ISSO-Kleintjes, ISSO-Publicaties of referentiedetails. Binnen de kennisdocumenten kan makkelijk gezocht worden naar de juiste informatie. Die zoekterm wordt voor het gemak gearceerd. Bij het openen van een bepaald kennisdocument zien gebruikers onderaan de pagina ook gerelateerde publicaties.
Persoonlijk profiel
Gebruikers die zijn ingelogd, hebben via hun persoonlijke ISSO-profiel toegang tot hun favoriete documenten. Ook hun laatst geraadpleegde documenten zien zij terug. Verder krijgen zij suggesties voor kennisproducten die ook interessant voor hen kunnen zijn.
Nieuw platform
ISSO Open is een onderdeel van het nieuwe platform dat ISSO ontwikkelt. ISSO bouwt dit platform momenteel nog verder uit. De gevalideerde kennis van ISSO helpt professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek goede gebouwen te ontwerpen, realiseren en beheren, en te voldoen aan alle normen en wet- en regelgeving. ISSO Open gaat de ISSO-KennisBank volledig vervangen, op korte termijn blijft de KennisBank nog even bestaan.
Waar staan, of stonden, de letters ISSO voor?
Ik kan het helaas nergens vinden.
De afkorting ISSO stond toen voor Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek.