fbpx
Nieuws

ISSO neemt kennis SBR over

ISSO neemt per 1 januari de B&U kennisportefeuille over van SBRCURnet. Hierdoor is het de nieuwe beheerder en uitgever van de SBR-producten. De kennis die de bouwsector heeft opgebouwd gaat niet verloren, maar vormt de basis voor een integrale kennisportefeuille voor vakmensen in de bouw- en installatiesector.

“De SBR-kennis is bij ISSO in goede handen”, aldus Rob van Bergen, directeur van ISSO. “De overname past heel goed in onze strategie om het kennisinstituut te zijn voor vakmensen in de bouw- en installatiesector. De overname van de SBR-producten, waaronder de referentiedetails, vormt hierbij een belangrijke stap.”

Digitaal

De komende periode zal er hard gewerkt worden aan de digitale integratie van de kennisproducten van SBR met de installatietechnische kennis in de KennisBank van ISSO. “Voor de gebruikers van de kennis zal er op 1 januari 2018 nog niet veel veranderen”, zegt Rob van Bergen. “De gebruiker kan voorlopig zowel de kennisproducten van ISSO als die van SBR raadplegen op de gebruikelijke wijze.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.