fbpx
Nieuws

Kalibratiebus voor meetapparatuur

Euro-Index, leverancier van meetapparatuur voor installatieprofessionals, gaat haar kalibratie, onderhoud en reparatie in mobiele vorm aanbieden.

Hiervoor heeft het bedrijf een mobiele versie gemaakt in de vorm van een bus vol laboratoriumfaciliteiten en werkplekken.

De bestelbus is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten van installateurs. De wagen is voorzien van twee ingerichte werkplekken voor de technici, voorzien van gereedschappen en diverse kalibratoren voor gasanalyse, gasdetectie, druk, temperatuur en elektrische grootheden.

Laboratorium

Een klimaatinstallatie zorgt ervoor dat de temperatuur in het mobiele laboratorium onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties.

De informatie over de instrumenten en procedures, evenals de kalibratiehistorie van uw meetinstrumenten staan direct tot de beschikking door een constante verbinding met de server van Euro-Index. Zo kunnen op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete KWS behandeling, inclusief preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), voorkalibratie, justage en nakalibratie.

Bespaart tijd

De mobiele service moet installateurs vooral veel tijd besparen. Normaliter is een de ondernemer voor een bepaalde tijd het gereedschap kwijt. Onderhoud en kalibratie zijn belangrijk voor betrouwbare metingen. Zo moeten installateurs die metingen aan de rookgasafvoer doen (CO) dit altijd doen met gekalibreerde meters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.