fbpx
Nieuws

Kennissessies voor de installateur

Wasco organiseert in september en oktober vier kennisevenementen voor installateurs. Het bedrijf laat samen met 48 leveranciers de nieuwste ontwikkelingen in de markt zien, deel de laatste kennis en geeft praktische tips. Dat gebeurt via korte, interactieve presentaties.

Van groothandel naar kennispartner

Volgens Jan Bijnen, directeur Inkoop & Marketing bij Wasco, sluiten de kennissessies goed aan bij de doelstellingen van het bedrijf: “Wij richten onze dienstverlening erop in dat het voor installateurs op de werkvloer zo eenvoudig mogelijk is om hun werk te doen. Concreet krijgt dat vorm in overzichtelijke en snel bereikbare handleidingen, maar bijvoorbeeld ook door adequate telefonische support. We zien onze eigen rol dus verschuiven van groothandel naar die van toeleverancier en kennispartner voor installateurs. Het kennisevenement ‘Succesvol ondernemen met Wasco’ levert aan die vernieuwde doelstelling een belangrijke bijdrage.”

Meer informatie

Het evenement wordt vier keer georganiseerd: op dinsdag 29 september in de Rijswijkse Broodfabriek, op donderdag 1 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, op dinsdag 6 oktober in de IJsselhallen in Zwolle en als afsluiting op 8 oktober in het Taets Park in Zaandam. Alle sessies beginnen om 16.00 uur en duren tot 22.00 uur. Deelname is gratis na aanmelding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.