fbpx
Badkamer in beeld

Keramiekseries Grohe op de markt

De keramiekseries van Grohe komen op de markt. De series Bau, Euro en Cube Ceramic werden enkele jaren geleden al aangekondigd, maar zijn per januari  2018 (Bau en Euro) en maart (Cube) beschikbaar voor de Nederlandse markt.

 

 

De keramiekseries, ontwikkelt na de overname van het Duitse sanitairbedrijf door het Japanse Lixil, mikken op de projectenmarkt, zoals publieke ruimtes, hotels, kantoren, woningen en appartementencomplexen.  Grohe wil zich meer als een totaalaanbieder van sanitair profileren, in tegenstelling tot de kranen en douches waarmee het merk van oudsher bekend is.

Drie series

Na de Bau Ceramicis-serie, die speciaal bedoeld is voor grote projecten vanwege de beste prijs/kwaliteit verhouding, is Euro Ceramic de tweede keramiekserie die wordt geïntroduceerd. Een voordeel van de serie voor kleinere badkamers is dat alle wastafels en toiletten een compact formaat hebben en ontworpen zijn om ruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten.  De Cube-serie is een variant die vooral opvalt door de rechte vormen.

De toiletten zijn randloos, voorzien van softclosing toiletbril, anti-bacteriële laag en een nieuwe draaikolkspoeling via drie wateruitlaten.

Hier een overzicht van de series.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.