fbpx
Nieuws

Ketelfabrikant sponsort raceteam

Ketelfabrikant sponsort raceteam

Ketelfabrikant Remeha sponsort de komende twee seizoenen de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux auto. Via de sponsorsamenwerking willen beide bedrijven hybride technologiën onder de aandacht brengen.

 

 

Zowel Porsche als Remeha zetten alles op alles om maximale prestaties te leveren tegen een minimale uitstoot van CO2 en belasting van het milieu. Bovendien produceren beide organisaties volgens de lean-principes, een werkmethode en denkwijze die er op gericht is om verspillingen te voorkomen. De Porsche Consultancy Groep heeft veel ervaring met deze techniek en heeft Remeha geadviseerd in de optimalisatie van het productieproces.

 

Hybride technologie

“Deze sponsorsamenwerking biedt ons een goede mogelijkheid om de op hybride technologie gebaseerde HRe-ketel eVita, die naast warmte ook elektriciteit opwekt, onder de aandacht te brengen. In combinatie met de afname van groen gas produceert deze cv-ketel zelfs uitsluitend groene en duurzaam opgewekte elektriciteit. Wanneer de consument onze HRe-ketel gebruikt voor het opladen van de accu’s van bijvoorbeeld een hybride Porsche, kan hij met zelfs volledig CO2-vrije kilometers rijden”, vertelt Lily Jong, marketing directeur bij Remeha. “Bij een Porsche GT3 draait het om de ultieme combinatie van”prestatie en comfort onder diverse rijomstandigheden, Remeha focust zich op
maximaal comfort voor bewoners en gebruikers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.