fbpx
Nieuws

Ketelhok vol vakliefde

Installateur Patrick de Brabander uit Den Haag deelt de details van een bijzondere klus met Installatie.nl. In een fraaie make-over toverde hij een klassieke, niet al fraaie, installatiehok om tot een technische ruimte annex washok waar je ‘u’ tegen zegt.

Het is de Haagse vakman een doorn in het oog dat de gemiddelde cv-ketel vervanging verworden is tot snelle operaties, waarbij er weinig oog is voor detail. De kleinste details als afsluitertjes en beugeltjes vinden we er vaak al niet meer terug. Tijd en materialen zijn geld, en van de wereld van de cv-ketels spat de marge niet af. Hij deelt een mooi werk met ons. Niet om te pochen of reclame te maken, maar om te laten zien dat tijd, aandacht en klantgerichtheid tot een fraai eindresultaat kunnen leiden.

Check hier deze bijzondere installatie. In ons dossier ook een uitgebreide fototoelichting en een video van de installatie.

5 reacties op “Ketelhok vol vakliefde

 1. Cees Bakker schreef:

  Mooi. Fijn om zo te kunnen werken.

 2. Adriaan Keij schreef:

  Ai, gemiste kans voor Patrick de Brabander – als hij alle kruiskopschroefjes netjes op 3/6/9/12h had vastgedraaid had het douze points gekregen

 3. Loek Romijn schreef:

  Mooi werk.

 4. Henk schreef:

  De enig echt gemiste kans hier vindt ik het rga/ltv systeem. Had concentrisch gemoeten, veel mooier en bovendien veiliger. Verder ziet er TOP uit.

 5. Marlon schreef:

  Mooi dat het expansievat ook bij de ketel hangt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.