fbpx
Nieuws

Klokthermostaat om de pols

Klokthermostaat om de pols

De thermostaat is vanaf nu ook te bedienen met je horloge.

 

 

Fabrikant Honeywell heeft als eerste de applicatie voor het op afstand bedienen van de cv-ketel toepasbaar gemaakt voor een zogeheten smartwatch. Dit betekent dat een gebruiker een vanaf zijn pols zijn verwarmingsysteem kan bedienen.

 

Smartwatch

Honeywell heeft een app gemaakt voor de Pebble Smartwatch. De vorig jaar geïntroduceerde app van zone-regelingthermostaat Evohome heeft hiermee een nieuwe variant gekregen. De Evohome Pebble-app en Pebble watch face zijn ook te gebruiken voor het zien van de huidige temperatuur en doeltemperatuur van elke zone in huis, het hoger of lager zetten van de verwarming, het aan- of uitzetten van alle Evohome-sneltoetsen. De applicaties zijn geschikt voor Android- en iOS-apparaten en gratis te downloaden.

 

Zoneregeling

Evohome is een regelsysteem waarmee gebruikers maximaal twaalf klimaatzones kunnen creëeren. Door de slimme, op afstand te bedienen, thermostaat en draadloze radiatorknoppen, kan een woning slim (gedeeltelijk) worden verwarmd. Hiermee kan energie worden bespaard. Dit jaar komen bijna alle ketelfabrikanten met smartphone-apps voor het op afstand bedienen van de cv-ketel. Een aantal hiervan is ook door Honeywell (mede-) ontwikkeld.

 

Foto: twitter @bennybreman

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.