fbpx
Nieuws

Komende week: Vakbeurs Energie

De Brabanthallen in Den Bosch zijn op 10, 11 en 12 oktober het toneel van de Vakbeurs Energie. Op deze beurs staan 350 fabrikanten op het gebied van  in- en verkoop van energie, verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen, duurzame energie, energiemanagement, en wet- en regelgeving /subsidies. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Installatie Vakbeurs Hardenberg richt deze beurs zich meer op de adviserende en ontwerpende kant van de installatietechniek. Voorinschrijvers krijgen gratis toegang tot de beurs.

Het inhoudelijke programma van de beurs is hier te vinden. Op het programma staan diverse workshops van fabrikanten, met onder meer thema’s als gasloos nieuwbouwen, nul-op-de-meter. Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verzorgt een inhoudelijk programma. Een ander event is de uitreiking van de Energie Professional  en Energie Talent Award 2017, 

Tegelijkertijd wordt in Den Bosch het event Energie & Industrie gehouden, een platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing in de industrie. Bezoekers van de beurs kunnen hier ook aan deelnemen.

1 reactie op “Komende week: Vakbeurs Energie

  1. frank schreef:

    Eddy kom je nog langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.