fbpx
Nieuws

Kranenbus van Schell doet Nederland aan

De rode demo-bus van Schell, de Duitse fabrikant van kranen en spoelsystemen, doet in november Nederland aan.

De bus komt langs bij installatiebedrijven en klanten om demo’s en trainingen te geven over de werking en de toepassing van de Schell-systemen.

“Het concept van de tentoonstelling op vier wielen is zo populair dat de Schell-bus al maanden van tevoren volgeboekt is”, aldus het bedrijf. Om het aantal bezoeken uit te kunnen breiden en nog meer geïnteresseerden de productdemonstratie te kunnen bieden, zet Schell sinds kort een tweede bus in.

Veel te zien

De tentoonstelling omvat niet alleen de bestaande oplossingen van de fabrikant, maar ook de laatste productinnovaties, zoals de bekroonde MODUS-eengreepsmengkraan. Ook elektronische wastafelkranen, douchearmaturen, wc- en urinoirspoelsystemen, keukenkranen en hoekregelkranen zijn te zien.

Omdat voor de tweede helft van 2023 bezoeken aan Nederland, België, Oostenrijk en Italië gepland staan, is de tweede Schell-bus vanaf het begin meertalig ontworpen. Bovendien zijn de beide voertuigen nu uitgerust met productlabels in acht talen.

Boeken

Er zijn nog mogelijkheden voor het boeken van de bus in november, voor een klantenevenement voor de groothandel, een interne tentoonstelling of een training voor installatiebedrijven. Bij een boeking kunnen bedrijven vooraf aangeven wat hun interesses zijn, zodat de medewerkers van Schell de productdemonstratie kunnen afstemmen op hun behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.