fbpx
Nieuws

Laatste editie vakblad van dit jaar

Het laatste nummer van dit jaar van het vakblad Installatie & Sanitair ligt op vrijdag 14 december bij u op de mat. Hierin hebben we het onder andere over PVT-panelen. Want achtercollectoren bij PV-panelen zijn een handige manier om warmwater te oogsten. En zelfs om het rendement van de zonnepanelen te verhogen. Maar wat doe je met de warmte van zo’n PVT-systeem? Een uitleg. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Installeren als Ikea

Het bouwen onder fabriekscondities neemt een vlucht, vooral in de nieuwbouw. Ook installateurs haken hierop in. Löwik Installatietechniek heeft een heuse modulefabriek, zoals ze het zelf noemen. Nieuwste loot is een geprefabriceerde trap met geintegreerde leidingschacht. Welke rol kan een installateur nemen in deze industriële vorm van bouwen?

Maak contact en alles is mogelijk

Dit zijn dé beste praktijkbegeleiders van Nederland: Desiree Kon, Paul Christenhusz en Ben van Zelst worden door OTIB geroemd omdat ze jong installatietechniek kunnen binden, boeien en behouden. We vroegen hen naar hun werkwijze en drijfveren. Over uitdagen, een veilige plek creëren en het beste naar boven halen in jongelui.

Duurzaam is niet spannend

Patrick Schimmel groeide als zzp’er uit naar allround installatiebedrijf. En dat is hard werken. Nu is het tijd om echte keuzes te maken: en dat betekent de blik op duurzame oplossingen. Hoe verloopt die reis naar zijn droombedrijf? Een kijkje in zijn strategie en ervaringen.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.