fbpx
Nieuws

Loodgieter.nl verwacht 30.000 orders

Loodgieter.nl verwacht 30.000 orders

Dankzij een kapitaalinjectie van een investeerder verwacht de website Loodgieter.nl komend jaar te groeien naar 30.000 orders.

 

 

De ondernemers achter loodgieter.nl hebben een kapitaalinjectie gekregen van een zogeheten business angel, die ook een minderheidsbelang in het platform heeft genomen. Via de site, die vooral ingericht is op het trefwoord ‘loodgieter’ in Google, kunnen consumenten een klus aanbrengen, die vervolgens wordt ondergebracht bij aangesloten professionals zoals installatiebedrijven en zzp’ers. In het afgelopen jaar bestelden 20.000 consumenten een loodgieter op de website en voor dit jaar verwacht het bedrijf 30.000 orders. “Wij zijn het snelst groeiende loodgietersbedrijf van Nederland”, zegt Vincent de Vries, die samen met twee partners in 2011 met de website van start ging. In het begin werkte hij samen met zelfstandige loodgieters. Inmiddels heeft loodgieter.nl ook zeven loodgieters in dienst. Met de investering willen De Vries en zijn compagnons de techniek achter de website verbeteren, investeren in personeel om zodoende de kwaliteit van de service verbeteren. 

10 reacties op “Loodgieter.nl verwacht 30.000 orders

 1. bert janssen schreef:

  snap dat mensen googlen maar ik heb mindere ervaringen met dit soort bemiddelsites. Wie krijg je over de vloer, vage afspraken en er blijft vanalles aan de strijkstok. Liever 1:1 op met lokale installateur

 2. Raijmond schreef:

  Op het internet zoeken naar een goede, goedkope, zelfstandige loodgieter Cv monteur met goede referenties zal zeker goedkoper zijn zonder al die bemiddelings kosten en de hoge voorrijkosten.

  Loodgieters.nl begint steeds meer op een uitzendbureau te lijken.

 3. Alex schreef:

  Als het om Amsterdam gaat zou ik direct naar http://www.looodgieteramsterdam.biz gaan

 4. Dre Piet schreef:

  Goed om te lezen dat ook zij flink aan het innoveren zijn. Succes loodgieter.nl! Het team van http://www.loodgieterrotterdam.eu

 5. Andre schreef:

  Jammer genoeg is de informatie op hun website misleidend! De aangesloten loodgieters die op hun eigen website zetten zonder voorrijdkosten te werken brengen vervolgens 20 euro voorrrijdkosten in rekening onder het mom dat dit MOET van loodgieter.nl. Met andere woorden een verkapte manier om bemiddelingskosten in rekening te brengen. Duidelijkheid en transparantie zou hier beter op z’n plaats zijn. Nooit meer via deze website op zoek naar de echte vakman. Die heeft trouwens zo’n website ook niet nodig-))

 6. behaaglijk warm schreef:

  Prima opzet, Loodgieter.nl zorgt voor werk en het review systeem zorg er voor dat de kwaliteit gehandhaafd blijft. (terugkoppeling klant) Voor de vakbekwame zzper een uitkomst.

 7. Robert schreef:

  Landelijk loodgieters calamiteiten service. Direct contact met de ondernemer, korte lijnen 24/7 service

 8. Maarten schreef:

  Top site, de loodgieter die bij mij langs kwam gaf zelfs aan dat ik bij loodgieter.nl goedkoper uit was als dat ik direct naar hem was gekomen omdat hij zelf minimaal een uur in rekening brengt. Goud eerlijk (want als ik direct naar hem kom betaald hij vermoedelijk geen commissie aan loodgieter.nl) en zeer bekwaam.

 9. frank schreef:

  en nu bestaat loodgieter.nl niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.