fbpx
Nieuws

Swegon heeft een nieuwe serie compacte luchtbehandelingskasten, de Gold RX/HC, die zijn voorzien van een sorptie warmtewiel en een geïntegreerde omkeerbare inverter warmtepomp, voor koeling en verwarming.

In vergelijking met WTW-units met losstaande warmtepompen bespaart de Swegon plug & play unit veel montagetijd op de bouwplaats, en daarmee kosten, aldus distributeur Auerhaan Klimaattechniek in een persbericht.

De Gold RX/HC luchtbehandelingsunits zijn verder compact en flexibel in configuratie, installatie en inbedrijfstelling. De koel- en regeltechnische werkzaamheden zijn al in de fabriek gedaan. Ook zijn alle functies ook gemakkelijk toegankelijk via de Gold-gebruikersinterface.

De luchtbehandelingskasten zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van 2.000 m3/h tot circa 20.000 m3/h. De units zijn compact gebouwd en zijn geschikt voor plaatsing zowel binnen als buiten.

Auherhaan Klimaattechniek voert de producten van het Zweedse Swegon op de Nederlandse markt sinds 2015. De Swegon-groep produceert energiezuinige luchtbehandelingsunits en WTW-units.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.