fbpx
Nieuws

Magnum: ook watergedragen vloerverwarming

Magnum Heating gaat vanaf dit jaar ook watergedragen vloerverwarmingsssystemen voeren. Het bedrijf is vooralsnog vooral bekend van elektrische vloerverwarming. In het Zeeuwse Tholen is voor deze uitbreiding een nieuwe productielocatie gebouwd. De assortimentsuitbreiding wordt op de komende VSK breed naar de markt gepresenteerd.

 MAGNUM_Tube_Doorsnede_FINALNieuwe producten

Magnum introduceert voor deze assortimentsuitbreiding een groot aantal nieuwe producten in haar range. Zo komt het bedrijf met een eigen 5-laags diffusiedichte PE-RT-buis, een breed scala aan rvs, kunststof en stalen verdelers, allen geleverd met flow meters, automatische ontluchters en Grundfos A-label-pomp (UPM3). Voor de bediening introduceert Magnum haar eigen Remote Zone Control systeem, dat meerdere klimaatzones kan bedienen. Met klassieke thermostaten, maar ook via een pc, tablet of smartphone.

Systeemoplossingen renovatie

MAGNUM_TubeMat_Opbouw_004Op de komende VSK, in februari in de Utrechtse Jaarbeurs, introduceert Magnum ook 3 verschillende soorten totaaloplossingen. Eerst is er de TubeMat, een 9 mm dikke renovatieoplossing van 8 mm buis op een glasvezelnet. De Slimfit (12 mm) bestaat uit kunststof tegels die aan elkaar kunnen worden geschakeld. Het droogbouwsysteem van Magnum heet Dryfloor (opbouw 25 mm) en is voor is situaties waarbij de dragende constructie minder sterk is. Dit systeem bestaat uit geprofileerde eps-isolatieplaten waarop stalen omega-profielen worden geplaatst. Magnum levert ook tackerplaten, noppenplaten en de bijbehorende materialen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.