fbpx
Nieuws

Makkelijk nieuwe Wilo-pomp vinden

Pompenfabrikant Wilo heeft zijn uitwisseltabel uitgebreid en verbeterd. In pompenwijzer.nl staan meer dan 8.000 pompen van meer dan tien verschillende pompenfabrikanten. Met een paar klikken is duidelijk met welke Wilo-pomp je je oude pomp kan vervangen.

In de nieuwe uitwisseltabel zijn pompen voor circulatie, drukverhoging, vuil- en afvalwater én bronwater geïntegreerd. Met de nieuwe Pompenwijzer is het aantal uitwisselbare pompen van 4.250 verhoogd naar bijna 8.500 pompen.

Meer pompeninfo

Bovendien biedt de nieuwe uitwisseltabel veel informatie over de oude pomp. Hierdoor kan de gebruiker zelf controleren of de nieuwe pomp de juiste keuze is. Ook over de nieuwe pompen is nu meer informatie beschikbaar.

Zo staat er een afbeelding en is andere mogelijke relevante informatie opgenomen. Aan de producten is bovendien serie-informatie toegevoegd zodat snel inzichtelijk is waarom het ene artikel beter is in de ene situatie dan het andere artikel. Onder elke uitwisseling staan notities. Deze geven belangrijke informatie over het uitwisselen, zoals de aanpassing van het leidingwerk of aansluitspanning.

Ook passende accessoires

Verder zijn in een aantal gevallen één of meerdere accessoires noodzakelijk bij de uitwisseling. Hiervan worden de benodigde accessoires met artikelnummer getoond bij de mogelijke vervangende pomp. Daarnaast is informatie beschikbaar van andere aanvullende accessoires zodat ook gelijk de passende accessoires kunnen worden besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.