fbpx
Nieuws

Masterclass tegen energieverspilling

Masterclass tegen energieverspilling

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert samen met ResCon twee masterclasses over energiebesparen voor hbo’s en universiteiten. De bijeenkomsten zijn bedoeld om medewerkers en studenten bewust te maken van energieverspilling.

 

Praktijkvoorbeelden

Tijdens de masterclass komen praktijkvoorbeelden van het ErasmusMC en de Hogeschool Den Bosch (HAS) langs. Zij wisten door een planmatige aanpak het energieverbruik te beperken. De bijeenkomsten gaan met name in op het motiveren van medewerkers en het zichtbaar maken van de resultaten. 

 

Meer informatie

De masterclass ‘Energie besparen doe je zo!’ bestaat uit 3 bijeenkomsten van 4 uur. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen, die naar afloop een verklaring onvangen van de RVO. De training is gericht op duurzaamheidcoördinatoren, facilitair medewerkers, coördinatoren energiebeleid en medewerkers bedrijfsbureau-huisvesting van hbo’s en universiteiten.

 

Locatie Noord-Nederland: Zwolle

Data: donderdag 30 oktober en donderdag 27 november 2014

 

Locatie Zuid-Nederland: Den Bosch
Data: donderdag 6 november en donderdag 11 december 2014

 

De gemeenschappelijke afsluitende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 januari om 13.00 uur in het Beatrixgebouw in Utrecht.

 

Meer informatie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.