fbpx
Nieuws

Meer diefstal vanaf bouwplaats

Meer diefstal vanaf bouwplaats

Het aantal diefstallen en het vandalisme op bouwplaatsen neemt toe, ook in meer landelijke gebieden.

 

Wie zijn de daders en wat valt er aan te doen? Daarover gaat het gratis webinar Bouwplaatsbeveiliging dat op 13 mei wordt uitgezonden via internet. Op dinsdag 13 mei om 12:30 geven drie sprekers in de studio in een uur tijd veel informatie over bouwplaatsbeveiliging. Zoals elk webinar is het een interactieve uitzending: wie deelneemt, achter zijn eigen computer, mag vragen stellen aan de sprekers of aan andere deskundigen die in de studio klaar zitten.

 

Vragen die aan de orde komen zijn: wat voor soorten daders zijn er, hoe kan een bouwplaats het beste en goedkoopste beveiligd worden, wat zijn maatregelen die een bouwbedrijf zelf kan nemen om de kans op ongelukken, diefstal en inbraak zo klein mogelijk te maken. De sprekers zijn Nico Klaassen, oud-politieman en directeur van beveiligingsbedrijf Klaassen Total Security, Joep Coenen, business unit manager bij Heras tijdelijke beveiliging, en Sander van Doorn, projectleider bij bouwbedrijf Huybregts Relou in Son. Presentatie is in handen van Jan Maurits Schouten.

 

U kunt zich nu al aanmelden voor het gratis webinar van 13 mei. Dat kan op deze site.

 

Andere webinars terugkijken, onder meer over stofvrijwerken, energiezuinig renoveren, luchtdicht bouwen en totaalrenovaties kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.