fbpx
Nieuws
Geberit Sigma 70

Geberit komt met een aanvulling op de bestaande collectie van de Sigma 70 bedieningsplaat voor in het toilet en de badkamer. De serie is uitgebreid met de trendkleuren matzwart en matwit metaal, roodgoud, zwartchroom en messing roestvast staal. Sigma 70 was er al in glas (wit, zwart, zandgrijs en lava) en geborsteld roestvrij staal.

Waterbesparende spoeling

De Geberit Sigma70 bedieningsplaat heeft een puristisch, frameloos ontwerp. Het zwevende karakter wordt in het nieuwe ontwerp benadrukt door de licht gebogen, bolle vorm. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beproefde mechanisme van twee nauwkeurig op elkaar afgestemde toetsen voor de waterbesparende dubbele spoeling. Ondanks de twee afzonderlijke toetsen lijkt het oppervlak van het paneel homogeen.

Eenvoudige montage

De Geberit bedieningsplaat Sigma70 is te combineren met elk Geberit inbouwreservoir van de Sigma-serie. Dat wil zeggen dat hij zonder gereedschap in een paar eenvoudige stappen gemonteerd kan worden.

Hygiënisch

Het ontwerp uit één stuk glas of roestvast staal zorgt ervoor dat de plaat buitengewoon makkelijk schoon te maken is. Een aantal uitvoeringen is bovendien van een easy-to-clean-oppervlaktecoating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.