fbpx
Nieuws

Meer rendement uit verwarmingsinstallaties

Een goed ingeregelde verwarmingsinstallatie presteert beter. Het hydraulisch inregelen van de installatie verhoogt het technisch rendement van de installatie, leidt tot een hoger comfort van de gebruiker, én tot een besparing op de energierekening. Ondanks het feit dat elke professional met snel terugverdiende kosten direct meerwaarde kan geven aan zijn werk, wordt het gros van de verwarmingsinstallaties in Nederland níet waterzijdig ingeregeld. Dit leidt vooral tot comfortklachten.

Nut en noodzaak van inregelen

In het webinar ‘Waterzijdig inregelen: méér rendement uit verwarmingsinstallaties’ gaan technisch specialisten in op de noodzaak en technische uitvoering van het waterzijdig inregelen. De oplossingen komen ter sprake en we behandelen een praktijkcase. Na het webinar kan elke professional direct zijn prestaties verbeteren en nieuwe diensten met direct zichtbare resultaten aanbieden aan zijn klanten.

Meer info en aanmelden

Het webinar vindt plaats op dinsdag 8 december van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is gratis en kan hier. Dit Bouwwebinar wordt mede mogelijk gemaakt door Technisch Handelsbureau Rensa en IMI Heimeier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.