fbpx
Nieuws

Handelsonderneming Euro-Index, bekend van de meetapparaten in de installatiewereld, gaat ook de producten van Fieldpiece verkopen. Deze Amerikaanse onderneming gaat zich nadrukkelijker met de Europese én Nederlandse markt bezig houden. Het bedrijf bestaat al heel lang, maar is voor de Nederlandse markt een nieuwkomer in meetinstrumentenland.

Fieldpiece heeft een pakket instrumenten voor het werken met koelmiddelen.  Dit pakket omvat onder andere digitale manifolds, afpompunits, vacuümpompen en -meters, weegschalen en lekdetectie. Het heeft met het Job Link meetsysteem ook compacte instrumenten voor meting van temperatuur, (systeem)druk en relatieve luchtvochtigheid met draadloze communicatie.

Fieldpiece bestaat 30 jaar en is marktleider in de Verenigde Staten. Naast dat Euro-Index de producten gaat aanbieden, wordt ook de dienstverlening van de meetapparatenspecialist voor Fieldpiece aangeboden. Dit betekent dus dat Euro-Index ook het onderhoud en kalibratie van de instrumenten voor haar rekening kan nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.