fbpx
Badkamer in beeld

Metaal en glas in Duravit-serie

Duravit laat op de ISH in Frankfurt twee nieuwe badkamerseries zien van de hand van Sieger Design. De keramische serie Viu en het meubelprogramma XViu. En een opfrisser voor klassieker Happy D; de 2 plus.

De moderne badkamerserie geeft een opvallende rol aan verschillende materialen als glas, metaal en keramiek, die gecombineerd kunnen worden met matte lakken en houtoppervlakken. De serie past goed binnen de trend van het gebruik van verschillende materialen en kleuren, in een badkamer die volledig te personaliseren is.

Strakke lijnen

In de serie is onder meer gebruik van het slanke keramiek van DuraCeram, het stevige keramiek dat door nieuwe ingrediënten dunner uitgevoerd kan worden. Ook opvallend zijn de V-vormige metalen profielen in elegant champagne-mat of avant-gardistisch matzwart. Ander technisch highlightje is aansluiting tussen meubel en keramiek in de metalen console. Hier is de c-bonded techniek van Duravit toegepast, waardoor hele strakke aansluitingen kunnen worden gemaakt.

Happy D.2 Plus

Het is niet de enige grote serie van Duravit. Met Happy D.2 Plus bieden Duravit en Sieger Design ook een actuele uitbreiding op de designklassieker Happy D. Hier nieuwe oppervlakken, kleuren en vormgeving op basis van de bekende serie. Ook hier veel mogelijke kleurcontrasten.

Happy D.2 Plus van Duravit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.