fbpx
Nieuws

Miljoenste CVE rolt van de band

Miljoenste CVE rolt van de band

De aangekondigde miljoenste CVE ventilatie-unit van Itho Daalderop is van de band gerold.

 

Eerder dit jaar startte de fabrikant een speciale actie voor afnemers in de installatiebranche omdat de productie van de miljoenste ventilatiebox naderde. Nu was het moment daar. De installateur die de miljoenste CVE aanschaft en registreert, wint een vijfdaagse reis voor twee personen naar New York.

 

CVE_0044Gevierd

Aan de betreffende productielijn werd de mijlpaal in het bijzijn van personeel en directie gevierd.  ,,Een bijzonder moment’’, zo sprak directeur Bas Korte trots. ,,Want met het ontwikkelen van de CVE-unit hebben wij jaren geleden Nederland aan het ventileren gekregen. Eén miljoen exemplaren en al de vijfde generatie. Dat zegt wat over het vertrouwen in de kwaliteit van ons ventilatieproduct.’’ Ook Ben Beukers, geestelijk vader en bedenker van de allereerste CVE , was bij de feestelijke gebeurtenis aanwezig.

 

Itho

 

De centrale ventilatie-eenheid CVE is al sinds de jaren ’60 een hardloper op het gebied van ventilatie in de markt. Miljoenen Nederlanders hebben in de loop der jaren gebruik gemaakt van de techniek, die destijds ontwikkeld is door Itho in Schiedam. In Installatie en Sanitair stond afgelopen september een grote reportage over de geschiedenis van de techniek.

 

Fotoalbum

Hier een fotoalbum over de geschiedenis van de CVE.

 

Weblog

Klik hier voor een weblog over de miljoenste.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.