fbpx
Nieuws
Mobiele kalibratiebus bezoekt installateurs

Om het kalibreren van meetgereedschappen voor de installateur te vergemakkelijken, gaat MW Instruments met een mobiele kalibratiebus de weg op.

 

 

Met de mobiele dienstverlening wil de leverancier onderhoud en/of kalibratie van stationaire gasdetectiesystemen voor haar klanten vergemakkelijken. Hierdoor hoeft de installateur minder tijd en moeite te leveren om de meetgereedschappen, zoals rookgasmeters, weer up-to-date te hebben. Voor deze werkzaamheden is een extra service- en kalibratietechnicus in dienst genomen die met een volledig uitgeruste kalibratiebus op bezoek gaat bij klanten. De buitendienst van MW Instruments is gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van stationaire gasdetectiesystemen van onder andere brandbare gassen, koudemiddelen en speciale gassen. 

 

Optimale beveiliging

Tevens adviseert de mobiele dienstverlener over de verplichte beveiliging van inpandige stookruimtes of stookruimtes die onder het maaiveld zijn gebouwd. MW Instruments levert diverse instrumenten voor het beveiligen van koeltechnische machinekamers en koelcellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.