fbpx
Nieuws

Morrenhof-Jansen neemt Dick Sjabbens over

Installatiebedrijf Dick Sjabbens wordt per januari 2024 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. Met de 50 mensen van de installateur uit Diever groeit de middelgrote installateur naar 400 mensen.

Met de overname breidt Morrenhof-Jansen, dat vooral in Overijssel actief is, uit naar de provincie Drenthe. Dick Sjabbens heeft een focus op elektra en winstallaties, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Naast het installatiebedrijf is er ook een Electroworld-winkel met elektronische en huishoudelijke apparatuur.

Familiebedrijf

Directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen: “We zijn allebei familiebedrijven. Als familiebedrijf denken we hetzelfde. Zo hechten we waarde aan dezelfde dingen en staat onze relatie met onze medewerkers en klantentevredenheid voorop. Arend en Jeanet Sjabbens, directie installatiebedrijf Dick Sjabbens: “Tijdens onze zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor ons centraal, dat we een bedrijf zochten dat bij ons past en dat ons aanvult. Het is onze overtuiging, dat we daarin zijn geslaagd. Arend en Jeanet Sjabbens blijven met hun medewerkers werkzaam vanuit Diever.

Installatiebedrijf Dick Sjabbens stond afgelopen jaar in vakblad Installatie met het off-grid maken van de koloniewoningen in Frederiksoord. Hier een artikel over dit project.

Meerdere overnames

De afgelopen jaren heeft Morrenhof-Jansen installatiebedrijven meerdere installatiebedrijven overgenomen. Inmiddels is het familiebedrijf een middelgrote partij in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 400 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen. In Vriezenveen, Gramsbergen, Enschede en IJsselmuiden zijn de nevenvestigingen
gevestigd. Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.