fbpx
Nieuws

Morrenhof-Jansen neemt Menkveld over

De Overijsselse installateur Morrenhof-Jansen neemt Menkveld Installatietechniek uit Schoonebeek (Drenthe) over. Dit familiebedrijf, dat 30 mensen in dienst had, ging in augustus failliet. Morrenhof-Jansen, dat ruim 150 mensen in dienst heeft, neemt het lopende werk en klantenbestand van het bedrijf over.

Het bedrijf wordt toegevoegd aan de vestiging in Gramsbergen van de Overijsselse installateur. Morrenhof-Jansen heeft 3 vestigingen, in Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de duurzame installatietechniek en houdt zich bezig met woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Menkveld is een allround-installateur, met specialisme in de industriële, energie- en landbouwsector. “Een mooie, gerenommeerde aanvulling op ons bedrijf”, aldus directeur Erdy Jansen.

cover-7-2014Veel overnames

De laatste jaren neemt het bedrijf veel kleine bedrijven in de regio over, die al dan niet zelfstandig blijven opereren. Zo werd vorig jaar Mulder Lammertink uit Enter aan het multibedrijf toegevoegd, nam het een jaar  eerder e-installateur Heinen uit Nijverdal over, terwijl in de jaren daarvoor Cobben/Hekkert uit Nijverdal, Van Dijk in Hardenberg en Reinders in Gramsbergen werden overgenomen. Directeur Erdy Jansen zei vorig jaar in een interview met vakblad Installatie en Sanitair dat het bedrijf in 2018 gegroeid wil zijn tot ongeveer 200 mensen, met bovenregionale slagkracht, maar met lokale en regionale uitstraling. “We moeten miljoenenprojecten kunnen doen, maar net zo hard lopen voor een kraanrubbertje”, omschreef Jansen de uitdaging in de groeidoelstelling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.